OneShotOneKi 0 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 1.Twój Nick: oneShotOneKillNoHaxThatSkill 2.Nick admina/gracza który zawinił: niżej 3.Admin/Gracz : Nizej podane 4.Data i godzina: 15:23 7 luty 2015 roku 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AmxBans 6.Opis sytuacji:Gram i ban za Aktywny ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : OneShotOneKillNoHaxThatSkill==== Zbanowane IP : 176.109.160.241==== Admin : MowiezGestem ( Damian ) Jestem==== Powod Bana : Aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 02/07/2015 - 15 : 23 : To jest nierealne ze mam Ab bo gram kilka dni byc moze IP ktos mial to same bo tak to zawsze steam jestem a teraz mam blad ze steam i gram ns tymczasowo u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie żeby coś ale w AmxBans pisze że miałeś ssy i ban dalej jest aktywny. To ja nie rozumiem po co piszesz tą skarge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ban słuszny masz aktywnego bana na ip: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=141167. ub nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi