4everek 8 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: 4ever 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nikotyna 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 07/02/15 godzina okolo 15.35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV z servera powinno wystarczyć. 6.Opis sytuacji: Nie wiem czy admini nie maja swojego mózgu ale dobrze... Gralem sobie na COD 350lev mapa rats_office. Bylem pierwszy w tabeli. Po jakimś czasie odezwał się gracz o nicku "Upadly" który powiedział "Nikotyna, masz admina to może zrób coś z tym, typ gra odpalony" i co widzę, dosłownie po jeden minucie dostaje screeny. O co tu chodzi, bez sprawdzenia, bez nawet wejścia na spect leca screeny. Co ten admin jest jak pies co wykonuje każde polecenie bez użycia mózgu? Dla mnie taka nie kompetentna osoba nie powinna być adminem. A może po prostu chcieli mnie się pozbyć bo ich zabijałem zawsze... Ps. Gram na słuchawkach wam tez polecam. Edytowane 7 Lutego 2015 przez 4everek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) To widze fajnie masz ... Upadly ma bana i wtedy go nie było na serwie wiec fajnie masz Po drugie jak mnie zabiłeś wiadomo ze cie luknelem a jak zobaczyłem ze strzelasz do kolesia przez ścianę miałem ci napisać na say masz może czity bo nie wiem czy ci ss'y robic mam prawo robić ssy komu chce wiec pa ;* A po drugie ogarnij swoje wypowiedzi na u@ jak dostałeś ssy z tym lamusem/ lama dokładnie nie pamiętam Edytowane 7 Lutego 2015 przez Nikotyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4everek 8 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Kto powiedział cos takiego, nie znam was wiec wydawało mi się ze to ten gracz Wiesz co to skan, widziałem lufe tamtego gracza [CENZURA]... Jesli robisz każdemu screeny kto przeskanuje kogoś to powodzenia. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Fakel Obraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=143488 Upadły miał bana do 16:11, więc to nie był on napewno patrząc na to , że napisałeś skarge o 15:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobra nie mam zamiaru 4ever cie obrażać wiec nie będę z tb rozmawiał, patrz sie na to co pisze bo widocznie nawet nie przeczytałeś jeżeli nie widzisz po pisaniu ze pisze jako mężczyzna nie kobieta. Pusty to może i ty jesteś po twoich wypowiedziach to widać -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 4everek ta skarga jest napisana bezmyślnie.Admin ma prawo robić screeny każdemu graczowi.A jeżeli byś miał aima i Upadly by napisał "Ogarnij tego kolesia on gra na aimie" i po minucie dostałbyś bana to też by była bezmyślność admina ?Skarga bez sensu. PS.Nie bulwersuj się tak to tylko screeny. Polecam:http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4everek 8 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Tak bezmyślność admina, bo grałem czysto a zbanowała mnie bez sprawdzania, bo jakiś typek tak chciał. Wybacz, myślałem ze jesteś dziewczyna Kobiecy nick. A co to u@, to napisalem "lama" Ps. Gracz o nicku Upadly, albo Squbany.. nie pamietam. Edytowane 7 Lutego 2015 przez 4everek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tak bezmyślność admina, bo grałem czysto a zbanowała mnie bez sprawdzania, bo jakiś typek tak chciał. Admin nie musi iść na spec żeby widzieć jak grasz , wystarczy że zginie np w CT a Ty jestes TT i Cię widzi bo takie ma uprawnienia admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 "Admin ma prawo" do danego momentu, aż nie zaczną się akcje w stylu "Wstawiam ss po raz 5-10-100-1000", jeżeli osoba dostaje ss'y już więcej niż 3 razy i wciąż jest czysta, to chyba admin ma coś z oczami lub po prostu ta osoba jest od niego sprytniejsza, wtedy admina ma obowiązek nagrać demko. To twój drugi ban, dodatkowo nie podałeś też dowodów na to by admin od razu po wypowiedzi cię zbanował lub w ogóle na ciebie nie spojrzał, więc uważam ją za niesłuszną, lecz jeżeli będziesz dostawał częściej takie bany, to będzie oznaczało, że któryś z adminów się nie nadaje, albo "nie chce się nadawać na tę posadę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi