Skiteez 1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 1. Nick:Skiteez 2. Imię:Gracjan 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Skiteez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:no to tak mam na imię Gracjan chodzę do 3 klasy gimnazjum interesuję się sportem takim jak piłka nożna i stunt. chciałbym zostać adminem na tym serwerze ponieważ często jak jestem na dr to nie ma żadnego admina i wtedy się zaczyna skracanie, przedłużanie itp mnie to bardzo denerwuję i najczęściej jak wejdzie admin to do niego piszę 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze tak od 13 do 17 a w weekendy od 12 do 18 lub dłużej 12. Staż w grze counter strike 1.6:4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Na nie: -steam -doświadczenie -znajomosc komend amx -gt nie pokazuje, że bedziesz grał codziennie 3-4h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No skiteez nie zbars... -Już lepiej napisać, że 1h dziennie niż pisać, że 3-4h i kłamać Nie grasz 3godzin, grasz mniej niż 1 zwykle. Popraw się. -Jesteś z Sosnowca! Ja bym był za okresem próbnym. Według mnie każdy kto chociaż próbuje w pewnym stopniu zasłużył by dostać szansę. Minut przegranych masz dużo, banów znośnie, niestety często Cię kusi o skracanie. Popraw się. Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Równiez jestem za okresem próbnym. - Amx można sie nauczyc bo to łatwe. - Na forum czasami cie widuje - Godziny oraz posty na forum masz. - Mikrofon - Składka Życze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Na tak: -wiek -mikro -skladka ciapaty te 3-4h to chodzilo mu w tygodniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym -Wiek -Micro -Składka "A nie jest obowiązkowa " Jeden minus to amx ale jest łatwe możesz się go nauczyć szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk T-VIRUS 13 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Na nie! -amx -doswiadczenie -steam -kłamiesz(gt nie pokazuje mi 4 h dziennie pewnie nie tylko mi xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Można dać Ci szansę. +Wiek -Steam -/+ Amx'a można się nauczyć -Gt poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym * całkiem miły * w miare czesto go widze na serwerze * składka Może mój głos się nie liczy ale gram czasami na serwerze i go widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Przyjęty na okres próbny 14 dni. Pisz do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi