MaZeQ 71 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Siemaneczko,chciałbym powiedzieć że już wróciłem i jestem nadal aktywny codziennie na forum i serwerze P.S Karol jeżeli przeczytasz,możesz zamknąć @Lebron no nie wiem jak Ty możesz mnie nie znać,mnie każdy zna Edytowane 8 Lutego 2015 przez MaZeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 przyszedł bez skillowiec hehehhehe xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kiedyś musiałem wrócić aby znów zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie znam cię ale siemka może wpadnę na ffa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 8 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi