kav 115 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Witam mam problem z serwerem, a mianowicie, dzisiaj sobie laczylem pare razy(ale byl maks), wiec mnie wyrzucalo i pozniej serwer mi zniknal z ulubionych i w ogole nie dalo sie polaczyc z nim, ani przez konsole czy to steam, zawsze mi znikalo na jakas chwile, a pozniej pojawial sie, a teraz nie chce :/ jak ma ktos jakies pomysly, to moglby sie podzielic moj ip: 89.66.102.102 moj SID: STEAM_0:1:26146198 dodam tylko, ze na inne serwery cs-classic, moge sie polaczyc Edytowane 8 Lutego 2015 przez kav 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Musiałeś klikać paręnaście razy 'refresh' na serwerze, i cię pukawka zbanowała Ban nwm. w moim przypadku minął po jakiś ~5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi