Jarus 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Jarus 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bruno 3.Admin/Gracz : Bruno 4.Data i godzina: 7:30 2013-01-14 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bruno. [AMXBans] Pozostalo ci 35 minut i 39 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jarus : ) [AMXBans] Powod : ' pisalem nie kampimy ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53136413 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.8.91.98 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'pisalem nie kampimy' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53136413' [AMXBans] Twoje IP: '78.8.91.98' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Ehh ban krótki odczekam go tylko chcę coś powiedzieć dla admina banującego, że popełnia błąd czym sam łami regulamin lub go nie pilnuje. A co do regulaminu chyba go wgl nie ma + na mapie de_rats ciężko się gra w CT kiedy to po 3/4 sekundach z all stron TT już jest na naszym respie, to co ja mam robić ? Dlaczego nie zbanujesz tamtych za rusch? A wiem bo fragi nabijasz... Dla mnie sytuacja śmieszna tym bardziej, że COD nie ma jasnego regulaminu i można robić wszystko w TYM KAMPIĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 po.1 pisałem na y@ nie kampimy na respie. po2. ty to miałeś w d***e i kampiłes nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 po 3 de_rats jak sama nazwa wskazuje ma bs'y a tt ma cele podlozyc pake wiec w sumie oni nierashuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Bany do godziny nie podlegają skargom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi