CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) 1. Twój nick:CiapatyMurwa 2. Osoba łamiąca regulamin: Nie wiadomo 3. Adres IP/SID podejrzanego (amx_ip): STEAM_2:0:169545660 83.27.1.36 Nonsteam 4. Data i godzina zdarzenia: 08.02.2015r. około 1000 5. Dowody (screeny, demko): Brak 6. Opis sytuacji: Dwóch o tym samym nicku. Skopiowałem dane obydwu, potem jeden poszedł, spytałem się drugiego czy ma konto na forum, powiedział, że NIE, a wiem, że Odpalony. ma takteż napisałem do Rap3rXD z zapytaniem, który SID jest jego. Odpadrł, że on ma stema, i powiedział, który jest jego. 7. Kara jaką proponujesz: 1 tydzień Edit: screen, ze bylo ich dwoch wiele by nie dal a sam nie banowalem bo musialem miec pewnosc, ktory podszyty Edytowane 8 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Tak, potwierdzam to jest podszywka, wiec zalozylem rezerwacje nicku. Prosze o zbanowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A to sprawa do opiekuna, zobaczy ci logi jak podałeś date i godzine, zbanuje. Bo nie podałeś dowodów , to nic nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nałożono odpowiednią karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi