Appl3. 86 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nick: Baltic Link do SS: Nick: http://www14.zippyshare.com/v/vZXRDV0y/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: Blue Screena miałem zaraz po tym i nie mam, a, że mam zmienne IP to na serwer wejdę :/ Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=143888 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Serwer: cod 45k lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A co z dwoma ostatnimi ss`ami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie mam pojęcia, nie chcą mi się otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Moze nam sie odtworza, prosze wrzuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Są już w paczce 3,4 ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Pierwsze 3 ss'y czyste. 2 ostatnie niestety mi się nie otwierają ( próbowałem przez trzy różne programy ) Edytowane 8 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Więc ? Raczej każdy kto tutaj dużej gra ( rok lub więcej ) potwierdzi, że czysty jestem, byłem zresztą w UB TEAMIE, i kilka razy adminem tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Natalja sprawdzi demo i podejmie decyzje Tymczasowo zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Czysto, ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi