TheBesciak 9 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: TheBest 2.Nick admina/gracza który zawinił: miko 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 2015-02-08 14:20-26 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : TheBest ==== Zbanowane IP : 85.14.115.18 ==== Admin : Miko ==== Powod Bana : resp ==== Wygasa : 02/08/2015 - 14 : 31 : 08 ( od 02/08/2015 - 14 : 26 : Demko dam jak sie skończy mapa. 6.Opis sytuacji:To tak widziałem jak ktoś wyszedł z anarchi i poszedł na respa tt okej wróciłem do tej ciemni żeby go zabić wybiegł nagle miko na środek zabiłem go z ciemni bo tam był pewien pan potem wyszedłem z ciemni poszedłem na respie spotkałem axesa z ct dostał bańke wyszedłem z respa bo wiedziałem ze tak nikogo nie ma okej nikogo nie było więc poszedłem na długą ktoś wychodził z długiej zabiłem go i dostałem bana Co miałem zrobić dać sie zabić temu z respa bo nie moge wrócić na resp gdzie szedł ct moge to udowidnić demkiem //Ps prosze nie wyciągać konsekwencji oraz kar dla admina prosze mu wytłumaczyć że chciałem po prostu oczyścić droge pace. http://www57.zippyshare.com/v/tU2UgCDr/file.html Demko od 14 minuty oglądajcie Dobrze ale wytłumacz mi Roloo nie moge sie wrócić na resp jak ktoś na nim jest i wiem że mnie zaraz zabije tak? A i od kiedy na ciemni sie respimy Edytowane 8 Lutego 2015 przez TheBesciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Było 1:10 a ty byłeś pod respem przed skrzynką w ciemni, ogarnij się Edytowane 8 Lutego 2015 przez Fakel Od kiedy ciemnia to resp ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jak bd w domu to zerkne demko ale nawet jak byłeś na respie the Best to wiesz ze nie powinieneś a poza tym dostałeś tylko na 5 min pisanie samej skargi zajęło Ci więcej.. a Admin wypełnił swój obowiązek tylko. wiec myślę że skarga nie słuszna demko wszystko mi powie skarga nie słuszna. Bo byłeś w ciemni a tam jest resp była 1:10 czyli miko dobrze wypełnił zadanie Edytowane 9 Lutego 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje skarga nie została przyjęta!<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi