Sailor Moon 494 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 1. Nick: Jasmine.2. Imię: Justyna.3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak.6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Jasmine./193.33.177.101:27156/ grałam też na innych nickach, ale nie będę wstawiać, ponieważ na tym najczęściej.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam ponownie, Jak już wiecie na imię mam Justyna, mój wiek też znacie, więc nie będę podawać. Mieszkam w małej miejscowości na Dolnym Śląsku. Interesuję się szczególnie szeroko pojętą muzyką rockową . Czemu ja? Myślę, że jestem doświadczoną osobą i w pełni wywiązuję się z każdego postawionego zadania przede mną. Poza tym potrafię pomóc, doradzić. Na serwerze zachowuję kulturę. Znam różne rodzaje wspomagaczy i potrafię je wyłapać, oraz szybko w tej sprawie interweniować. Byłam już tu adminem i to całkiem niedawno, tak miałam wyjeżdżać, ale plany się pokrzyżowały, dlatego chciałabym wrócić. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak, oczywiście. STEAM_0:1:5193650010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Hm, gram praktycznie codziennie. Teraz to się zmienia, bo gram po 2-3h godziny, ale oczywiście ciągle jestem na Steam, więc kontakt ze mną jest.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie, zależy jak chęć najdzie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: prawie 3 latka.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jestem oczywiście na TAK: +wiek +mikro +steam +w porządku osoba +pomocna +była już adminem i to dobrym +często na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 100 % TAK! +steam +wiek +kultura +amx +była już adminem u nas +mikro Najważniejsze podpunkty , ale jest ich jeszcze więcej ! Witamy ponownie Justyś ;** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi