Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Siema. Postanowiłem zrobić nowy sezon na naszego DR: Deathrun + ExpMod 501lvl Frakcje: Standardowe: Klasy: Prometeusz: Bonusy: brak Dedal: Bonusy: grawitacja 555/800 Hermes: Bonusy: dodatkowe 50 kondycji Ares: Bonusy: widoczność 75/255, dodatkowe obrażenia +25 Od poziomów: Klasy: Posejdon(od 200poziomu): Bonusy: longjump co 3 sekundy, dodatkowe obrażenia +30 Hades(od 450 poziomu): Bonusy: dodatkowy skok w powietrzu, dodatkowe 25 kondycji, dodatkowe obrażenia +15 Płatne: Klasy: Kronos(Cena 7.38/miesiąc): Bonusy: dodatkowe obrażenia +75, grawitacja 500/800, szansa na odrodzenie 1/3 Atena(7.38/miesiąc): Bonusy: dodatkowe obrażenia +50, podwójny skok w powietrzu Zeus(11.07/miesiąc): Bonusy: dodatkowe obrażenia +60, dodatkowy skok w powietrzu, dodatkowe 75 kondycji, dodatkowe zdrowie +75 Staty: Zdrowie max 100 1pkt=2hp Wytrzymałość max 100 1pkt= -0.5dmg Kondycja max 100 przy 100pkt gracz biegnie 400jednostek/sekundę (standard to 250jednostek/sekundę) Obrażenia max 100 1pkt= +0.3dmg Grawitacja max 100 1pkt= o jeden mniejsza grawitacja (ma 1 pkt na klasie Prometeusz = 799/800) VIP: Specjalny skin postaci - http://cs.gamebanana.com/skins/97437 Specjalny skin noża - http://cs.gamebanana.com/skins/133402 Na czacie widoczny napis przed nickiem "[VIP]" Specjalne powitanie gdy wejdzie na serwer Dostaje M4 i deagle Dodatkowa kasa co rundę +2000$ Dodatkowe doświadczenie za zabicie +1000|Za heada +1500 Dostaje kamizelkę i hełm Pluginy napisał nasz zacny H@ - Karol (-_-). Niestety są drobne bugi i dlatego pytam: Przyjmiecie taką wersję dra, czy zostajemy przy starej ze zwiększonym expem i częstszymi resetami? Prosiłbym o nie pisanie bezsensownych komentarzy, że są jakieś bugi czy coś. Piszcie po prostu co wam bardziej odpowiada. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Rias Gremory 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dobrze by było coś nowego zrobić, niż ciągle siedzieć przy tym starym sezonie. Tu jest duża zmiana, lv .. klasy, ale też jak patrzeć na premium, vipa dużo zmienionego, czyli sprzedaż tak jak patrze poszła by w górę . Nie wiem, ja jestem za tą wersją - nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja też bym został przy tej wersji , bo to sensu nie ma jak ktoś wbije 2k lvl i całą mape przechodzi w 3 sek a reszta dopiero z respa wyszła , takto jakieś fajne urozmaicenie - Jestem za tym nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Pewnie, że lepiej nowa wersja. Przydałoby się też trochę odświeżyć mapy. Może nawet wprowadzić mapcykl żeby w kółko te same nie były? I błagam zmniejsz sobie tą sygnaturkę xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Lepsza Nowa wersja może wtedy wpadnę na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jak dla mnie lepsza będzie nowa wersja. Było by to nie złe urozmaicenie gry. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A sklep aktualizowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Tak aktualizacja była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Troszke ta kondycja przykra :/ kiedyś było 900, potem 800 a teraz mamy 400 a to tak fajnie pozapierniczać czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Troszke premki słabe :/ Ulepsz trochę może np. klasa "Zeus" Daj jeszcze jeden skok A VIP JEST ZAJE****** Jestem za nową wersją. Edytowane 9 Lutego 2015 przez Rap3rXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A ja jestem za nowa wersją może jest trudno, ale za to satysfakcja jest Chociaż wielu graczy narzeka na ten nowy sezon ale myślę że im to przejdzie A co do klas to horo przydało by się dodać tą o której mówiłem Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak najbardziej nowa wersja jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1cK. 0 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem za nową, tylko gdyby Hades byłby od troszkę mniejszego level I Żeby kondycja była tak 500/600 było by jak dla mnie dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zmieniłem ten serwer na "harda". Exp jest powolny, lvl mniejszy i jest trudniej. Nie wiem jak was, ale mnie już nudziło przeskakiwanie mapy na 3 skoki i bicie nienormalnych rekordów czasu. Takich serwerów gdzie biegasz po 1000 jest pełno wystarczy poszukać, ale serwerów trudniejszych coraz mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja osobiście polubiłem nową wersje, no byle poprawić bugi, a reszta jest git (jestem zwolennikiem wersji Hard) :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja wolałem starą. Nie komentujcie, nie przekonujcie mnie. To jest tylko moja opinia. Demokracja to rządy glupców wiec licze, ze znajdzie sie jeszcze kilku za starą wersją i ją przeglosujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja równiez jestem za starą wersją ! Ciapaty pJona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zsumowując większości się podoba. Zostaje nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi