Nalesniki 9 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Typy Prac-Praca 1:Synga - Zwiazane ze sportem siłowym czyli siłka lub Street workoutWymiary:-Praca 1: jak na sygne przystało nie za duża nie za małaRender, Stock: byle pasowało do tego co napisałem @upNapis/y: Praca 1- NIE SPAĆ, DŹWIGAĆ, NAPI#RDALAĆ!Tematyka: została napisana powyżejKolorystka: zaskocz mnie Inne: CZekam z niecierpliwościa i kazda praca ma Lajka Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dok??adne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracyTematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory kt??re powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzie??-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHOST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ładnie ładnie leci Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChefVilly 8 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Takie coś ode mnie jak by co to pisz się zrobi coś innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie no ładne prace ale to wciąż nie jest TO COś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Widzę ze trudny temat dla naszych grafików znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ref...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi