LuBiS`_ 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 1.Twój Nick: z00fiL 2.Nick admina/gracza który zawinił: MaDn3sS 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.34 14.01.13r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wycinek i ludzie na serwie 6.Opis sytuacji: Nie ogarnięty admin napisął na y@ żeby pisali mu na u@ kto kampi an respie z awp a że ja kampiłem ale już nie zauważył że na bs`ie A i dostałem bana i niby jak miałem pilnować bs , druga sprawa ten nie ogr. admin wsadził perma gościowi który nic nie miał a po trzecie , wsadził bana za kampienie na respie przed 30 sek ponieważ go zabił i dzieciak się wkurzył . Prosiłbym o odebranie admina bo to dzieciak i daje bany za byle co . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: MaDn3sS [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'kampa na rspie z awp' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:362516218' [AMXBans] Your IP: '77.255.107.130' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie prawda napisało mi 3 ludzi na u@ że kampisz na respie sprawdzięm to i kampieś i biegłęs po 2 zabiciach do bs'a. Tamten koleś miał wh wszystkich ci co mieli"niby wh " sprawdzałem 2 rundy każdego i niektórzy miieli wh i dostali ss. I nie dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Bany do godziny nie podlegają skargom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi