LuBiS`_ 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 1.Twój Nick: z00fiL 2.Nick admina/gracza który zawinił: MaDn3sS 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.34 14.01.13r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wycinek i ludzie na serwie 6.Opis sytuacji: Nie ogarnięty admin napisął na y@ żeby pisali mu na u@ kto kampi an respie z awp a że ja kampiłem ale już nie zauważył że na bs`ie A i dostałem bana i niby jak miałem pilnować bs , druga sprawa ten nie ogr. admin wsadził perma gościowi który nic nie miał a po trzecie , wsadził bana za kampienie na respie przed 30 sek ponieważ go zabił i dzieciak się wkurzył . Prosiłbym o odebranie admina bo to dzieciak i daje bany za byle co . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: MaDn3sS [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'kampa na rspie z awp' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:362516218' [AMXBans] Your IP: '77.255.107.130' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie prawda napisało mi 3 ludzi na u@ że kampisz na respie sprawdzięm to i kampieś i biegłęs po 2 zabiciach do bs'a. Tamten koleś miał wh wszystkich ci co mieli"niby wh " sprawdzałem 2 rundy każdego i niektórzy miieli wh i dostali ss. I nie dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Bany do godziny nie podlegają skargom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi