kav 115 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 1. Nick: BRONEK LOWCA STONEG2. Imię: Michał3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak.6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BRONEK%20LOWCA%20STONEG/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie: Jestem studentem politechniki, mieszkam w Lublinie i tak sobie zyje powolutku pisze podanie, bo zalezy mi na wzniesieniu serwera na wyzszy poziom(tzn. trzymac sie mocno regulaminu i pomagac innym )9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2614619810. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od przyszlego tygodnia po 4 godziny, albo wiecej11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oczywiście że na tak ! +steam +mikro +wiek +kultura +zgłasza (u@) +doświadczenie +gt Moim zdaniem witamy w zespole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nic dodać nic ująć jestem na TAK -gt -amx -kultura (równy gość ) -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi