Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nalesniki, j4fk4 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: - 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=144429 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=144052 6.Opis sytuacji: Inne nicki, ale zdaje mi się że admin nie ma prawa banować innego admina. Przy adminie zawsze widnieje czerwony krzyżyk, ale bany na 2 adminów od 2 adminów poszły. Co to ma być? Admin nie zna regulaminu serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ale Nexon nie jest adminem tylko Xanti (nie jestem pewien czy nadal jest) jego starszy brat a ten NASTUKANE OKO to pierwszy raz go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Mówie, nicki inne ale adminem jest. Przecież jak ma 18lat to potrafi odróżnić gracza od admina To jest/był j4fk4 http://forum.cs-classic.pl/topic/31047-ubnastukane-oko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) W tym momencie byłęm na serwerze i ja (j4fk4) i nastukane oko, mój sąsiad Wiec raczej nie możliwe jest to że ogarniam na dwa kompy :O Edytowane 9 Lutego 2015 przez j4fk4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W tym momencie byłęm na serwerze i ja (j4fk4) i nastukane oko, mój sąsiad Wiec raczej nie możliwe jest to że ogarniam na dwa kompy :O Prośbe o UB wstawiłeś ty, także teraz wprowadziłeś w błąd. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Prośbe o UB wstawiłeś ty, także teraz wprowadziłeś w błąd. OK Jak byś nauczył się czytać jest wyraźnie napisane w prośbie o UB że wstawiam za ZNAJOMEGO Ale nieeeee, Ty wiesz lepiej że ja to nastukane oko xD Edytowane 9 Lutego 2015 przez j4fk4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Wiesz no szukałem tematów, nie patrzyłem co miałeś/on miał na tych screenach , czy co tam wypisywałeś w temacie. Szukałem tylko tematu, linku do amxbans. Wstawiasz screeny, normalna osoba pomyślała że to był by twój ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione.. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi