aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Szybcy i Wściekli 6 Gatunek: Film akcji Fabuła: W poprzedniej, piątej części Brian i Toretto zarobili w Rio De Janeiro 100 milionów dolarów. Muszą je jednak wydać poza Stanami Zjednoczonymi, bo jako ścigani przez amerykańskie prawo nie mogą tam bezpiecznie wrócic. Tymczasem Hobbs zawzięcie tropi inny gang. To grupa świetnie wyszkolonych kierowców – najemnych zabójców, którzy popełniają przestępstwa w wielu krajach. Wkrótce odkrywa, że prawą ręką bossa, Owena, jest Letty.To była dziewczyna Doma, która jak się okazuje wcale nie zginęła w wypadku. Jedynym sposobem, żeby schwytać bandytów, jest doprowadzenie do starcia na ulicach. Potrzebny jest więc drugi gang. Hobbs knuje chytry plan. Postanawia odszukać Doma i jego kumpli, którzy wiodą luksusowe życie za granicami Stanów, jednak marzą o powrocie do domów. W zamian za pomoc w polowaniu na bandę Owena proponuje im pełne uwolnienie od ciążących na nich zarzutów i możliwość powrotu do Stanów Zjednoczonych. Zródło: Google Kilka słow ode mnie: Film zwalił mnie znów, mistrzowskie kino akcji ktore warto obejrzec. Tylko troche finałowa scena również mnie trochę załamała. Tym razem, brakiem realizmu (śmieszne, w F&F nie ma realizmu? ). No niestety. Z całym szacunkiem dla Twórców, ale pas startowy, po którym jadę bohaterowie jest chyba najdłuższym kawałkiem prostej drogi na świecie, wliczając w to USA. Do tego, no ja wiem, że dużo zapłacili, ale jednak standardowa Alfa Romeo Giuletta raczej nie nadąży za rozpędzającym się samolotem. Chociaż może… Nie wiem, nie latam. No i jeszcze sam fakt tego, że samochody jadą za startującym samolotem. Idę o zakład, że podmuch wiatru szybciej by ich zdmuchnął, nim zdołaliby się do niego zbliżyć. Ale film mega mega zajebisty, teraz tylko czekac na kolejne wydanie kolejnej częsci jaka będzie 7. To będzie jedyny film ktory pojde obejrzec do kina. Link do filmu: http://www.cda.pl/video/144444df/Szybcy-i-wsciekli-6-2013-Lektor-PL Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No dobra recenzja. sam pisałeś, czy wszystko ze "źródła google"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Seria Szybcy i wściekli to moje ulubione filmy akcji ;d. Lajk za recke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Fabuła z google, ale większosci zmieniłem żeby nie było że skopiowane w 100%. A reszta samodzielnie. @Mashiro, zapewne zdziwiona że tyle napisałem w ''Kilka słow ode mnie'' no fakt troszke jest, ale to dlatego że kocham f&f. Noi równiez lubie sie rozpisywac. Edytowane 9 Lutego 2015 przez ajver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Bardzo dobre! Przyznaj się że to z internetu Dam łapkę w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @nico Fabuła owszem częsc z internetu, ale reszta wszystko samodzielnie. Szukaj w internecie jesli tak myslisz. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie jestem taki głupi aby wszystko kopiowac. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 oja ♥ najlepszy film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Najlepszy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 F&F to najlepszy gatunek filmów o wyścigach samochodowych i niebezpiecznych akcjach związanych z bijatykami i strzelaninami oglądałem wszystkie części i czekam na F&F 7 które wychodzi w kwietniu a recenzja bardzo fajna polecam film tym którzy jeszcze nie oglądali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Moim zdaniem ta seria, to najlepsza seria filmowa ze wszystkich Oglądałem każdą część po kilka razy XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Bede pierwszy ktory zrobi recenzje o 7 częsci. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 spox recenzja, jak ktoś nie widział F&F6 to jak najszybciej musowo nadrobić)), a jak ktoś nie zna całej serii to stracił parę godzin fantastycznego kina, tak dodam od siebie, że również czekam na 7, może następne części ale czy bez głównego bohatera nadal F&F będzie miało swój czar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Nowa postac (Jason Statham) będzie się działo. xd Zresztą thrailer mowi sam za siebie.. Edytowane 9 Lutego 2015 przez ajver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Najlepszy oglądałem go 5 razy i mi się jeszcze nie znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bardzo dobra seria Jedna bardziej lubianych przeze mnie. Dobra recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Najlepszy Ever Kto leci na premierke ;3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Juz sie nie moge doczekac w kwietniu siódmej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Też ide na 7 część a tak btw. "Szybscy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) F&F - co tu dużo mówić cała seria tych oto filmów wymiata. Począwszy od Tokyo Drift kończąc na F&F 6. Jak najbardziej polecam ! Aa 7? 7 będzie przekozakiem! Edytowane 13 Lutego 2015 przez maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Statham to świetny aktor ale rola Briana przez te 6 cześci(w tokyo go brakowało tylko chyba) to synonim kariery aktorskiej Paula Walkera, bez niego to już nie będzie ten klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ile razy mam ci mówić, że tematy w kąciku redaktorskim zamykamy po tygodniu braku aktywności? Nie po 1dniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XoLLeK 34 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Uwielbiam fast and fourios szczególnie Dona a teraz wychodzi 7 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Szybcy i Wściekli to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem Nie mogę doczekać się 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Świetna recenzja,w miare dobrze opisane. --- Jeśli chodzi o film,chyba nic nie muszie pisać tak jak moi przedmówcy pisali, tak i ja napisze Najlepsza seria filmowa (moim zdaniem). Czekam z niecierpliwością na premiere siódmej częśći --- Pozdrawiam Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi