kill 19 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Najlepszy film jaki oglądałem. Recenzja bardzo dobrze napisana. Like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Film fajny, dziś ciężko wymyślić coś oryginalnego. Twórcy nie zawiedli. Recenzja plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Każda seria zwaliła mnie z nóg i po prostu gdy oglądałem te części to czułem się jakbym był w środku akcji.. Ciekawa recenzja leci like oczywiście ! Czekamy na 7 część! której na pewno nie odpuszczę w kinie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Recenzja dobra, ale jeśli chodzi o serię to zeszła na psy. Na poczatku były auta, wyścigi a teraz tylko zabójstwa i morderstwa albo pościg za kasą. Czekam za 7 ale wątpie żeby był szał i wow bo Paul Walkera nie ma... a w dodatku pewnie zawiodę się na akcji bo bd przereklamowana jak w innych filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Seria filmów Szybcy i Wściekli to moje ulubione filmy, niestety z nowymi częściami tego filmu reżyserowie przesadzają. Z tego co oglądałem zwiastun w 7 części będą wyskakiwać samochodami z samolotu na spadochronach. Trochę przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi