deadangel 9 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 1. Nick:Pomarancza 2. Imię:Tomek3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):To zależy ale raczej tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Pomarancza/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:No to tak mam na imię Tomek w cs'a pykam długo lecz z przerwami interesuję się motoryzacją jak i sportem. Adminem chciałbym zostać ponieważ chce wspomóc innych adminów w robocie do tego byłem już kilkukrotnie opiekunem serwera więc wiem co się z czym je Gram już tu długo poznałem graczy i sądzę iż dogaduję się z nimi 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:42850027 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 2 do 4 godzin dziennie na weekendzie zależy mogę i grac ok 4h+11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze to od 18 do 21 a na weekendzie to zależy od 10-14 i od 19-2112. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na tak: -Spełnia wymagania. -GT niczego sobie. -Steam. -Amx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na tak. Pomarancza spoko gość, miły, kulturalny, da się z nim pogadać. Często siedzi na BF, raczej problemów żadnych z nim nie ma. Dobry kandydat. Rekrutacja chyba jest off, ale myślę, że i tak Pomaranczy można dać szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ja BYŁBYM na tak ale w sumie to się zastanowić musze :/ niby dobra morda z niego, ogarnia, nie miałem z nim ani pół problema ale Ale ALE! zetknąłem się z poważnym problemem, BA! nawet dwoma :/ jedno to jest to, że obraża opiekuna serwera "bot" "botek" no i przykro mi a drugie to jest to, że jak gra to nie zakłada twarzy do gry hehe a tak poważnie to nie ma z nim żadnych problemów i jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na tak spoko gościu to widać tyle ze jak wchodzi to mi nie idzie z miejsca bo.mnie bije i bije xd kultura jest itd itd... Ale, będzie to nie fair w stosunku do jednego z naszych adminów który jest tu dłużej od nas wszystkich.. Bezi wie o kim mowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyWeed 1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na tak: -wiek -składka -znajomość amx -steam -staż gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Oczywiscie ze jestem na TAK, byl juz adminem i na pewno ogarnie ta funkcje, poniewaz sam sie przkonalem kiedy informowal mnie ocziterach na steam lub u@, poza tym kulturalny, ogarniety, mily gracz z ktorym da sie pogadac i pograc duzy staz na serwerze i ogolem, wiek, mikro, skladka na plus; byl juz nawet opiekunem wiec admin to dla niego pestka. Mysle ze w naszym gronie przyda sie ktos taki. Tyle ode mnie. Pozdrawiam K0wAl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Co do Pomarańczy to zacznę od tego że spoko z niego gość, można z nim pogadać, pośmiać się, udziela się co do cziterów na u@, jest kulturalny, spełnia wszystkie wymagania i staż ma też bardzo dobry. Więc jestem na duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jestem na duże tak ,Bardzo duży staż w grze , posiada steam , Kulturalny , Bardzo dobrze się z nim dogaduję jak cały tim nikt nie skarży się na niego dla mnie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę się zgłosić do opiekuna w sprawie admina oraz wpisać się w "Nie masz rangi wejdź" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi