Balonidas 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nick : Balonidas Link do SSów : http://speedy.sh/cbKVJ/Balonidas321.7z Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin EmaN = ) . [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Balonidas [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1518400117 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.93.28 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only De_Dust2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Brakuje jednego screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Sam się zdziwiłem bo zobaczyłem tylko 4 może przez przypadek EmaN = ) zrobił tylko 4 a nie 5 screen'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 No to poczekamy na wypowiedź admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Może już dostane ub czekam na nie od soboty, a po za tym miałem na waszym serwerze już robione dużo razy screen'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Czysto , UB./cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi