aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Moja propozycja jest taka aby zwiększyc rozmiar avatara z 50kb na 150kb.Powód, obecnie trzeba się niezle pofatygowac aby znalesc odpowiedni avatar o wadze 50kb, wiec pomyslałem że napisze propozycje i zostanie ona pozytywnie rozpatrzona. Edytowane 12 Lutego 2015 przez aver_ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Popieram. Trochę lipnie jest robić avki żeby tylko wyrobić się w dość małej max wadze pliku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja też popieram. Zanim znalazłem odpowiednio mały awek chyba z 50 razy próbowałem i wszystkie za duże :C. Powiększenie tego limitu na pewno ucieszy wszystkich . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Dobry pomysł. Też długo szukałem awatarów na forum abym mógł je wstawić. Powiększenie nic nie pogorszy ( tylko nie za dużo ). Za Edytowane 9 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pomysl bardzo dobry zawsze fajny avek chce sie dac a tu dupa za duzy rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dobre! Sama szukałam odpowiedniego, ale nici. Naszczęście mamy zdolnych grafików. Mozna zwiększyć, co to szkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Też jestem ZA ,miałem taką sytuację też z avkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Co to pomysłu to tak.Ja proponuję zrobić coś z sygnaturami. Wprowadzić jakieś ograniczenie albo coś w tym stylu. Niektóre zajmują pół strony. Przykład MAGIK Edytowane 10 Lutego 2015 przez ʕ•ᴥ•ʔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jasne, że dobry pomysł (według mnie), w końcu będzie można dodać bardziej jakościowe gif'y ^^ na avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja też jestem za tym, żeby sygnatura wyglądała jak sygnatura, a nie jak tło do pulpitu, przykładek jest Rias, za nim zobaczę, co użytkownik napisał pod Riasem to muszę się kilka razy nakręcić.Awatar też mógłby się zwiększyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Też jestem za bo nawet nie mogę dodać sobie fajnego avka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wiele osób by to uszczęśliwiło, napewno dobry pomysł. Ale te sygnaturki też trzeba ogarnąć bo u niektórych to już lekka przesada jest i troche psuje to widok forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi