THWALAZAUR 156 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: ABRAKA-DANIEL-T-BAG 2. Imię: DANIEL 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): 4 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/ABRAKA-DANIEL-T-BAG/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły,kulturalny, stanowczy, wyrozumiały, rozpoznawalny, niektórzy tez mówią nolife. Myślę, że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko, ponieważ gram dość dużo na serwerze znam ludzi, dobrze się z nimi dogaduje. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: 230 STEAM_0:0:1315900 0 00:29 29 0 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: OD 2 DO 5 GODZIN DZIENNIE 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): WEEKENDY TO PRZEWAŻNIE CAŁY DZIEŃ DNIE ROBOCZE OD 15.00 DO 23.00 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 3 LATA 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): NIE OSTRZEŻENIE ZOSTANIE USUNIĘTE, PONIEWAŻ JUŻ WYSŁAŁEM SMS-A. @SANEPID 1. TWOJE ZDANIE 2. NAPISAŁEM OD 2 DO 5 GODZIN 3. GRAM W GODZINACH GDZIE NIE ZAWSZE SA ADMINI, PONIEWAŻ JUŻ NIE RAZ SPOTKAŁEM SYTUACJE GDZIE NIE BYŁO ŻADNEGO 4. MAM NADZIEJE, ŻE TWOJE "NIE" NIE JEST SPOWODOWANE TYM, ŻE MIELIŚMY SPINE I TYM, ŻE ZMINUSOWAŁEM TWOJEGO KOLEGĘ BURGERA. @SIWY TAK NA FORUM TROCH CZASU MAŁO SPĘDZAM LECZ JUŻ TO POWOLI NADRABIAM. CO DO MOJEJ KULTURY TO OD OSTATNIEGO MOJE PODANIA DUŻO SIĘ POPRAWIŁEM. Edytowane 9 Lutego 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Cóż jestem chwilowo na Nie. Dlaczego ? po 1 nie przekonało mnie twoje podanie. po 2 po tym twoim Gt nie widac że grasz do 5 h dziennie. po 3 grasz w godzinach gdzie adminów jest co najmniej 2. Wiesz co Zmieniłem zdanie Skoro jest tak jak napisałeś w edit to ok Jestem za okresem próbnym. Popraw aktywność na forum i na serwerze. wymagania nie wszystkie ale większość spełniasz ( Burger też nie spełniał wszystkich) P.S Moje "nie" nie było spowodowane naszą spiną bo nasza relacja już się zmieniła. Edytowane 10 Lutego 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
so0na 3 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na TAK! Dobrze dogaduje sie z ludźmi na serwerze, ogarnia i dużo gra. Myślę ze wprowadzi dużo dobrego na serwer jako admin. Zasługuje na szansę i pewnie tego nie zmarnuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na TAK +wiek +micro +składka -no Life ( lecz po gt tego nie widać ) -popraw trochę to amx (lecz to nie problem ) Edytowane 9 Lutego 2015 przez NexT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Hmm ja jestem za okresem próbnym. Zgodzę się, że jesteś ogarnięty i dogadujesz się z innymi, ale czasami cię ponosi, a poza ty nigdy nie miałeś admina (dlatego jestem za okresem poróbnym, każdy ma swoją pierwszą szansę) POZDRAWIAM @edit Czy ja zawsze i wszędzie muszę być we wszystko wciągany?? XD Edytowane 10 Lutego 2015 przez mr.Burger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) JESTEM NA TAK Wymagania: Ukończone 16 lat. : 18 + Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. : troszke brakuje, ale mozna nadrobic - Zachowanie kultury na serwerze. : + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. : 19 + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). : wysłał smsa + Składka (zakup VIP'a na 30dni) 11.07zł SMS (W przypadku problemów napisz do opiekuna serwera): Tak + Edytowane 9 Lutego 2015 przez doktor hajs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym ponieważ wymagania spełnia takie jak aktywność forum,składkę,steam,wiek lecz z kulturą u niego to jest nie tak ciekawie zdarza mu się po wyzywać graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja jestem na TAK, chłopak jest przyjemny i dogaduje się z ludźmi wymagania ma niestety nie spełnione wszystkie, ale szanujmy się h to kwestia paru dni, czepiacie się a już zapominacie jak sami składaliście takie podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ogarnięty, aktywny na serwerze, tylko szkoda że na forum nie ma ciebie, nic tutaj nie wnosisz w życie FFa. Jestem za okresem próbnym , niby ta twoja kultura słaba jest, kiepsko z aktywnością na forum no i ta słaba znajomość amxx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem na TAK -ogarnia -często na serwie -zgłasza na U@ a forum? forum nadrobi na 100% ja też jeszcze pod nickiem GRUFFI nie miałem dużo postów i godzin na forum (w sumie nadal nie mam dużo h) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jestem za okresem -aktywny na serwie -steam -no i zglasza czitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ukończone 16 lat. + Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. + Zachowanie kultury na serwerze. +/- Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). + Składka (zakup VIP'a na 30dni) 11.07zł SMS (W przypadku problemów napisz do opiekuna serwera) + Od ostatniego podania widzę sporą poprawę. Są zastrzeżenia do Twojej kultury a to wymaganie u mnie stoi na wysokim poziomie. Proponuję okres próbny, żebyś nabrał doświadczenia, ogarnął amx. Zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi