DrEsIaRz 9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 1.Twój Nick: Squbany 2.Nick admina/gracza który zawinił: SiDoR !!! 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 09.02 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www39.zippyshare.com/v/QjziUpqf/file.html 6.Opis sytuacji: Gracz nie reagował jak mu się mówiło przez mikro i pisało na say także proszę o surowe ukaranie go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Nie można tego było normalniej napisać? 'Opis sytuacji - gracz nie reaguje jak się mówi do niego, a nawet jak pisze na say, prosze o kare dla niego' I coś tu wyjaśnił, demka otwierają się ale źle zostały nakręcone. Jak ci chodzi po txt, bo tak strzelam w takiej paczce (demka) są spakowane 'sidor txt' to wystarczy zwykły screen. IP / SID również nie ma.. A my znikąd je wyciagniemy, Wstaw demko z hltv Edytowane 10 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a co do tego ma nazwa pliku wg mnie nic ... więc nieczepiajcie się o szczegóły na demku widać że jest na txt sam sprawdzałem jak potraficie zobaczyc nagrane demko czita to możecie zobaczyć jak chodzi po txt . (nagrywane w kosoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ty umiesz czytac? Napisałem że nie wiem o co ci chodzi, kierując się 'nazwą' demka chyba o txt. Bo w wyjaśnieniach sprawy nic nie napisałeś, tylko że cie olewał. DEMKO NIE DZIAŁA, szukaj z hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi