DrEsIaRz 9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 1.Twój Nick: Squbany 2.Nick admina/gracza który zawinił: SiDoR !!! 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 09.02 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www39.zippyshare.com/v/QjziUpqf/file.html 6.Opis sytuacji: Gracz nie reagował jak mu się mówiło przez mikro i pisało na say także proszę o surowe ukaranie go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Nie można tego było normalniej napisać? 'Opis sytuacji - gracz nie reaguje jak się mówi do niego, a nawet jak pisze na say, prosze o kare dla niego' I coś tu wyjaśnił, demka otwierają się ale źle zostały nakręcone. Jak ci chodzi po txt, bo tak strzelam w takiej paczce (demka) są spakowane 'sidor txt' to wystarczy zwykły screen. IP / SID również nie ma.. A my znikąd je wyciagniemy, Wstaw demko z hltv Edytowane 10 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 a co do tego ma nazwa pliku wg mnie nic ... więc nieczepiajcie się o szczegóły na demku widać że jest na txt sam sprawdzałem jak potraficie zobaczyc nagrane demko czita to możecie zobaczyć jak chodzi po txt . (nagrywane w kosoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ty umiesz czytac? Napisałem że nie wiem o co ci chodzi, kierując się 'nazwą' demka chyba o txt. Bo w wyjaśnieniach sprawy nic nie napisałeś, tylko że cie olewał. DEMKO NIE DZIAŁA, szukaj z hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi