Kakuś 277 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 1. Nick: .::Kaka::. 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): jeśli konieczne to oczywiście 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/.%3A%3AKaka%3A%3A./193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Mateusz chodzę do 2 klasy zawodowej bardzo lubię grać w piłkę nożną byłem na tym serwerze adminem na okres próbny dobrze sie sprawowałem chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera. Pozdrawiam Kaka 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: (od 15 lub od 17) weekendy dokładnie nwm 12. Staż w grze counter strike 1.6: z 8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak tutaj na okres próbny ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym nigdy mi nie podpadłeś rozmawiasz z ludźmi i jesteś miły -Amx "Dobre" -Jak możesz poświęcić 3-4 godz na serwie bardzo dobrze -Byłeś już adminem -Wiek Jeden minus steam ale admin nie musi mieć steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jestem na Tak . Dobrze sprawował się na serwie + wszystkie wymagania ok . Pozdro xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie gram na serwerze, ale mogę się wypowiedzieć: -Wymagania są. -Staż. -Amx! NA TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 @nico nie grasz na serwerze a się wypowiadasz, śmierdzi mi tutaj próbą nabijania postów. Co do tematu to tak, śledząc twoje GT przez tydzień grałeś 434 minut a więc około 18 godzin przez tydzień co daje niespełna 2,5 godziny na dzień, to znaczy, że można Ci uwierzyć, że byłbyś zdolny poświęcić do trzech godzin na serwerze leci +. Twoje AMX jest dobre, masz doświadczenie bo byłeś na okresie próbnym to też będzie na +. Wyrażasz swoistą chęć zapłacenia składki już drugi raz co też mnie zadowala mimo iż podkreślam nie jest ona obowiązkowa. + Jedynym aspektem rzucającym się w oczy w tym podaniu jest podpunkt 8, nie rozpisałeś się, lecz każdy Cię z adminów zna i wie jaki jesteś tak więc jest oki. Miałeś okres próbny, ale go zawaliłeś, lecz jestem zwolennikiem dawania drugich szans, bo każdy na nie zasługuje i mam nadzieje, że nasza nowa opiekunka weźmie to pod uwagę, że podczas swojej "kadencji" nie sprawiałeś problemów, ode mnie masz Tak bo jesteś spoko i ogarniasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Oczywiście na Tak, dobrze się sprawowałeś na okresie próbnym, elegancko ci szło na serwerze i miło się z tobą grało. Wymagania spełniasz więc zostaję tylko głos H@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zdecydowanie na TAK + Amx + Byłeś adminem + Wiek + Zawsze miły, pomocny Edytowane 10 Lutego 2015 przez Kuba321 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Składka obowiązkowa ^^. Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi