daniel394 24 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick:[D]uszekuszek.2. Imię:Daniel3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):85. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/% 5BD%Duszek%5BB%Duszek./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Gram długo i często na tym serwerze praktycznie codzienie spotykam się z sytuacją gdy pod nie obecność adminów wchodzą cheaterów gracze są bezradni i uciekają z serwera a mnie to drażni że cheterzy są bezkarni byłem już adminem na tym serwerze lecz go straciłem ,ponieważ nie poprosiłem o rangę Admina był to mój błąd którego nie mam zamiaru już popełnić9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak STEAM_0:1:13254394 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4 dziennie minimum 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:jestem bezrobotny wiec zależy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Edytowane 10 Lutego 2015 przez daniel394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) ogólnie spisywał się dobrze tylko zawalił z tą ranga :/ nie było z nim żadnych problemów jako z adminem, jak co nie wiedział to się pytał jestem za kontynuowaniem okresu próbnego Twoje podanie zostaje odrzucone, ponieważ: "Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania" dowód: http://scr.hu/8v5/bblwu Edytowane 10 Lutego 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Na tak: -GT. -Amx. -Wiek. -Wymagania wszystkie są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jestem na TAK, ogarniety, kulturalny, staly gracz z ktorym da sie pogadac oraz pograc. Byl juz adminem, nawet tutaj choc niedlugo, ale ro przez glupi drobny blad, poza tym steam, duzy staz, mikro, skladka, wszystko na plus. Mysle ze przyda nam sie taka osoba w gronie adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 duszka juz troche znam ogarnięty gościu jest jako admin się sprawował dobrze ogólnie jest okej.. przyda nam się jeszcze jeden admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyWeed 1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 -Nie obrażając no life (GT the best) -składka -amx -wiek Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 -gt +++ -steam +++ -wiek +++ -Znam dobrze tego gracza koleś z kulturą i pełnym ogarem Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi