Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) GTA V na PC ukaże się później niż zakładano. Dużo, dużo później biorąc pod uwagę fakt, że GTA V na konsole nowej generacji trafiło we wrześniu, a na pececie gry jak nie było, tak nie ma. Rockstar zdaje sobie sprawę, że gracze mogą czuć się zawiedzeni, więc ma coś w ramach rekompensaty. Każdy, kto do 1 lutego zamówi GTA V na stronie sklepu, dostanie jedną grę gratis. A jeśli wciąż mało, to dochodzi do tego bonus w postaci wirtualnej waluty w GTA V. Gry które możemy zdobyć! Max Payne 3 L.A. Noire: The Complete Edition Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Grand Theft Auto 4 Bully: Scholarship Edition Grand Theft Auto San Andreas Manhunt Max Payne 2: The Fall of Max Payne Grand Theft Auto: Vice City Midnight Club 2 Grand Theft Auto 3 info gamezilla Edytowane 10 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) "Każdy, kto do 1 lutego zamówi GTA V " Temat trochę dawno już przedawniony. Edytowane 10 Lutego 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 jak ktoś zakupi grę przed premierą otrzyma 1mln $ w singlu i online gra wychodzi 27 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 @maniak 1 Mln dostawało sie w Przypadku next genow a w PC jak zamówisz pre order to dostajesz 300,000 Ciekawe jak bardzo zanizyli wymagania sprzętowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja na szczescie juz mam kupione gta na pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wiedzieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 @Ciapaty Nie wiedziałem xd btw. O gta v to ja moge pomarzyc xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Zamykam. Niedługo biorę się z tym całym działem do roboty. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ciapaty widzisz to jest jakieś podobieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi