Janeczko 3 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nick:JaN3Czko Link do SS: <brak>Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : turbo_madera [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1488492468 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.106.192.234 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Serwer:BF2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=145089 chyba chodzi o to. przykro mi ale to nie ja dostalem tego bana a to wyskakuje mi w consoli. gralem w tym momencie jak dostal koles bana. duzo swiadkow i demko po za tym nie gram na tym nicku. czemu tak sie dzieje ? Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zrestartuj ruter. Pobierz inną wersje cs'a I napisz czy działa. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Typ bana: Steamid, pobierz innego cs, gdyż Twoja wersja ma bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczko 3 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zresetowalem i nic :/ czytalem i chodzi o to ze ten madera caly ma takie samo ip czy cos jak ja i dlatego tak mam. Instaluje nowego zaraz dam znac Edytowane 10 Lutego 2015 przez Janeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczko 3 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) nadal jest to samo :/ Pomoze ktos wkoncu ? Edytowane 11 Lutego 2015 przez Janeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Skontaktuj sie ze mną na PW i nie spamuj, odpowiadam w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi