SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pisałem z Izakiem na steamie i odpisał, że na 99% nie będzie komentował IEMa, ponieważ złożył podanie, ale nikt mu nie odpowiedział ani nie złożył propozycji, a do IEMa został już tylko miesiąc i komentatorzy podobno już są wybrani. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Szkoda :/ ale na streamach mowil, ze i tak raczej nie bedzie komentowal, bo chce pojechac do Katowic i tam ogladac na zywo cale wydarzenie (mozliwe, ze z Paulinka, bo jeczy mu, ze chce jechać). Wiesz moze czy morgen bedzie komentowal, a jak nie morgen, to czy bedzie gdzies stream z polskim komentarzem, albo bez komentarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Szkoda :/ ale na streamach mowil, ze i tak raczej nie bedzie komentowal, bo chce pojechac do Katowic i tam ogladac na zywo cale wydarzenie (mozliwe, ze z Paulinka, bo jeczy mu, ze chce jechać). Wiesz moze czy morgen bedzie komentowal, a jak nie morgen, to czy bedzie gdzies stream z polskim komentarzem, albo bez komentarza ? Jeżeli by komentował to też by był w spodku i oglądał na żywo Nie komentarz z domu. Tak Morgen ma być na 100%. + jeszcze ktoś, ale nie wiadomo dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pisałem z Izakiem na steamie Masz go na steam ? Szkoda że nie będzie komentować. Jest na prawde w tym dobry i uwielbiam jego komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Masz go na steam ? Szkoda że nie będzie komentować. Jest na prawde w tym dobry i uwielbiam jego komentarze Tak oczywiście, że mam Znam Izaka z reala za nim jeszcze stał się tak popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To przekaż mu by żony nie oszukiwał z kluczami XD I niech nie otwiera skrzynek bo strasznie dużo traci, a lepiej oglądać go szczęśliwego niż smutnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Szkoda, że Izak nie będzie komentatorem ale nie ma co się załamywać ! Morgen nie będzie sam i nie trzeba będzie tylko jego słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Szkoda, że Izak nie będzie komentatorem ale nie ma co się załamywać ! Morgen nie będzie sam i nie trzeba będzie tylko jego słuchać Ja tam lubię Morgena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Szeregowiec a grasz z nim mixy?szkoda ze nie komentuje;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Szeregowiec a grasz z nim mixy?szkoda ze nie komentuje;/ Ta grywam czasami. Ostatnio jakoś częściej w Dying Light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Morgen ma dużo większy staż i doświadczenie w komentowaniu. Nie ma co się martwić bo według mnie Izak nie jest aż tak dobrym komentatorem jak Morgen więc będzie się przyjemnie oglądało IEMa @down Chodziło mi o to, że Morgen jest bardziej doświadczony co dla mnie stawia go na pierwszym miejscu ale Izak odwala kawał dobrej roboty i bardzo lubię oglądać streamy z jego komentarzem Edytowane 13 Lutego 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Morgen ma dużo większy staż i doświadczenie w komentowaniu. Nie ma co się martwić bo według mnie Izak nie jest aż tak dobrym komentatorem jak Morgen więc będzie się przyjemnie oglądało IEMa Nie zaczynajmy tematu kto lepszy, bo będą kłótnie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) To przekaż mu by żony nie oszukiwał z kluczami XD I niech nie otwiera skrzynek bo strasznie dużo traci, a lepiej oglądać go szczęśliwego niż smutnego Tak naprawde nic nie traci. On nawet kluczy nie kupuje // Szkoda że izaczek nie będzie komentować. Co zrobisz? Nic nie zrobisz Edytowane 12 Lutego 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi