rewoX* 1 295 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Wiek: 20 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 590 Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie Dlaczego akurat Ty?: Staram się wypowiadać w większości tematów związanych z csgo, udzielam pomocy gdy ktoś ma problem związany z cs czy z lounge. Myślę, że jestem jedną z bardziej aktywnych osób w tym dziale. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Udzielać porad i rozwiązywać problemy graczy związane z csem. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): CS:GO, w 1.6 też mogę pomóc i podzielić się swoim doświadczeniem. Edytowane 12 Lutego 2015 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jestem na tak. Aktywny na forum, jak najbardziej pomocny. Prześledziłam trochę twój profil, jest ok. Pewnie przyda się osoba do pomocy, tym bardziej, że się chłopak na tym zna. Liczą się dobre chęci, aktywność i kultura. Nie widzę powodów, by go nie przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jestem jak najbardziej na TAK. Jest to prawilna mordeczka i zna cs go jak mało kto. Sam korzystam z jego usług w obstawianiu i zawsze z nim wygrywam . To już weteran naszej sieci więc. Witam Gamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Na Tak. Aktywny w działach, którymi chce się zajmować. Na pewno przyda się kolejna osoba, żeby odświeżyć tematy. Ma doświadczenie, idealnie nadaje się na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 12 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi