Rap3rXD 3 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Proponuje dodac klasę, która posiadała by 2 skoki, lecz klasa powinna byc od 50 lvl'a, wszyscy piszą "Lepsza były tamte klasy...", ja też tak uważam , wiec pisać czy chcecie czy niet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleEye 3 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Z 1 strony jestem na tak bo fajna byłaby taka klasa z 2 strony na nie bo będzie znowu łatwo tak jak było poprzednio, jestem Neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja jestem na tak, nie widzi mi się dalsze skakanie po jednym skoku. Odlotek nie był "łatwiejszy", on był "fajniejszy". Według mnie odlotek to przyjemność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tak od 50lv byłoby lepiej, klasa od 75lv, która tylko ma dwa skoki to trochę za wysoko ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na nie rias pisał że zrobił harda to niech to będzie hard ;d Albo tak od 75lvl mogłaby być Edytowane 11 Lutego 2015 przez HiszpanskiTorreador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Hiszpan hard, który ma odrzucić 20 graczy to porażka, nie sądzisz? Mnie się na przykład nie chce grać. To, że nie mogę to inna sprawa. To, że ktoś to określił "hard", nie znaczy, że robi dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tak tylko ta poprzednia wersja była bez sensu, mapy w 10s się przechodziło i jaki to miało sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Taki sam jakgdyby się przechodziło w 30sekund... Nikt nie narzekał, że "jest zbyt dobry na te mapy więc nie chce mu się grać". Zauważ tytuł tematu... My nie chcemy wracać do starej wersji, my chcemy nową klasę a Ty mi tu gadasz o przechodzeniu w 10sekund. Ja mogę przechodzić i 6 minut byle odlotkiem, bo to fajna klasa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Została dodana klasa z 2 skokami od 75 poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi