*_* 89 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nick:Buu.! Wiek:13Lat. Staż gry Counter-Strike:6Lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Nie. Ile czasu poświęcasz forum?:Ja jestem krótko lecz bardzo często, sumując jakieś 2h-czasami 3h, ale to rzadziej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, anty flesh/smoke, WH, AIM. Były jeszcze jakieś, ale teraz sobie nie przypominam. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na serwerach:SS'y, za ping. Forum:Warn. Doświadczenie na podobnym stanowisku:Brak. Informacje o sobie lub uwagi:Witam ! Mam na imię Konrad, chodzę do pierwszej gimnazjum moją pasją są motory. Mieszkam w małej wsi, do Warszawy mam 60-70km, jestem spokojną i ułożoną osobą, lecz czasami potrafią mi puścić nerwy-tak jak każdemu z nas.Nie miałem jeszcze nigdy tej rangi, ale z myślę, że podolam temu zadaniu. Rozmawiałem z Omega*(dzięki za objaśnienie Omega ) i z tego co on mówil to nie jest to takie trudne jakie może się wydawać. ---------------------------- Wymagania: 1.Co najmniej 5 dni spędzonych na forum Jest. 2.Przynajmniej 100 postów napisanych na forum Jest 3.Konto na forum powyżej 2 miesięcy Jest 4.Chęć pomagania innym użytkownikom Jest 5.Czyste konto (Brak warnów) Jest. 6.Dobra znajomość regulaminów forum Jest. 7.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Jest. 8.Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) Brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wzór jest inny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi