*_* 89 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nick:Buu.! Wiek:13Lat. Staż gry Counter-Strike:6Lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Nie. Ile czasu poświęcasz forum?:Ja jestem krótko lecz bardzo często, sumując jakieś 2h-czasami 3h, ale to rzadziej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, anty flesh/smoke, WH, AIM. Były jeszcze jakieś, ale teraz sobie nie przypominam. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na serwerach:SS'y, za ping. Forum:Warn. Doświadczenie na podobnym stanowisku:Brak. Informacje o sobie lub uwagi:Witam ! Mam na imię Konrad, chodzę do pierwszej gimnazjum moją pasją są motory. Mieszkam w małej wsi, do Warszawy mam 60-70km, jestem spokojną i ułożoną osobą, lecz czasami potrafią mi puścić nerwy-tak jak każdemu z nas.Nie miałem jeszcze nigdy tej rangi, ale z myślę, że podolam temu zadaniu. Rozmawiałem z Omega*(dzięki za objaśnienie Omega ) i z tego co on mówil to nie jest to takie trudne jakie może się wydawać. ---------------------------- Wymagania: 1.Co najmniej 5 dni spędzonych na forum Jest. 2.Przynajmniej 100 postów napisanych na forum Jest 3.Konto na forum powyżej 2 miesięcy Jest 4.Chęć pomagania innym użytkownikom Jest 5.Czyste konto (Brak warnów) Jest. 6.Dobra znajomość regulaminów forum Jest. 7.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Jest. 8.Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) Brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wzór jest inny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi