DrEsIaRz 9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Wzór: 1. Nick: Squbany 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Popracowałem nad tym , patrzyłem na poradniki i Killerek mi pomógł także "Dobre" 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli trzeba to TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Squbany/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil jestem miłym, ogarniętym i uczciwym graczem , zawsze przestrzegam regulaminu , jak każdy lubię sobie pożartować , pośmiać się z innymi ale jestem także konsekwentny , chcę zostać adminem aby pomóc serwerowi w łapaniu graczy używających jakiekolwiek wspomagaczy, oraz w jakimś stopniu ich odciążyć . Jestem bardzo często na serwerze o czym świadczy GT. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy od dnia myślę że 4-5 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gram przeważnie od 12-13 do 17 po mam treningi a potem znów jestem 12. Staż w grze counter strike 1.6 około 4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Nie byłem ale uważam że na każdego przyjdzie pora , dlatego chciałbym spróbować Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + ★ Shady ★ Ja jestem na nie, brakuje Ci kultury i opanowania. Nie odciążysz graczy od cziterow, tylko ich pogrążysz i zepsujesz rozgrywki. Przykładem jest skarga jasia Boyki - 0 kultury. Mialem nie pisac z telefonu, ale musialem Ci dac na nie. Milego dnia. Proszę podaj mi dowód na którym ja zachowuje się jakoś nieodpowiednio... Gram 4-5 lat na serwerz już 2 praktycznie i potrafie czita odróżnić grając w przeciwnej drużynie. Jeśli będziecie wytykali każdemu błędy to uwierzcie nic dobrego z tego nie będzie. Każdy ma prawo popełnić błąd człowiek nie maszyna nie zaprogramujesz tak jak tobie czy innemu się podoba. Może rok maksymalnie, to cię nie wyróżnia bo akurat na 350 jest bardzo dużo stałych graczy - weteranów serwera. Po twojej aktywności na forum, git jest ale strzelam że jesteś nie ogarem, bo tak widać to po niektórych tematach. Shad mówi że masz problemy z zachowaniem kultury , Jestem na nie Juz pisałem każdemu może się zdarzyć o czymś zapomnieć bo napewno masz na myśli skargę na SiDoR jak już pisałem człowiek nie maszyna nie będzie tańczył jak bedziesz kazał. Siwy cb proszę o trochę szacunku do innych " strzelam że jesteś nie ogarem" . Każdemu może się zdarzyć że coś pominie. Edytowane 11 Lutego 2015 przez DrEsIaRz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To podanie jest dużo lepsze od poprzedniego. Tym razem jestem na tak. -GT. -Wiek. -Mikro. -Bardzo ogarnięty koles. -Posty. -Forum. -Kultura. -Skladka.... Jeszcze ?? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja jestem na nie, brakuje Ci kultury i opanowania. Nie odciążysz graczy od cziterow, tylko ich pogrążysz i zepsujesz rozgrywki. Przykładem jest skarga jasia Boyki - 0 kultury. Mialem nie pisac z telefonu, ale musialem Ci dac na nie. Milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja jestem dalej na Tak Praktycznie same + jeżeli nadrobił zaległości związanymi z amx powinien dostać admina na próbę na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Daje tak, -gt -składka -amx -mikro ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Gram 4-5 lat na serwerz już 2 praktycznie i potrafie czita odróżnić grając w przeciwnej drużynie. Może rok maksymalnie, to cię nie wyróżnia bo akurat na 350 jest bardzo dużo stałych graczy - weteranów serwera. Po twojej aktywności na forum, git jest ale strzelam że jesteś nie ogarem, bo tak widać to po niektórych tematach. Shad mówi że masz problemy z zachowaniem kultury , Jestem na nie Szanuję innych, i nie urażam cię tutaj. Mówie jak jest, wykazujesz taką postawę na forum. A jak na forum to samo będzie na serwerze. Jeżeli to cię uraża w jakikolwiek sposób to proszę weź się za siebie, a moja opinia będzie inna. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UchoRonE 1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jestem na tak : -GT.-Wiek.-Mikro.-Ogar -Kultura -Mało @ . -Często gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska_kelso 3 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Tak: -Wiek -Mikro -Kultura -Ogarnia serwer -Czesto gra Gram na tym serwerze troszke czasu i Squbany bardzo dobrze by sie sprawdzil jako admin Edytowane 13 Lutego 2015 przez maska_kelso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 +aktywność na serwerze +wiek +składka Mało ostatnio adminów wchodzi na serwer . Sądzę, że poradzi sobie na tym stanowisku. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 -GT. -Wiek. -Mikro. -Bardzo ogarnięty koles. -Posty. -Forum. -Kultura. -Skladk Jestem za Chłopak miły widać że ogarnia i często bywa na serwie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jestem na tak: -Wymagania. -Amx zna. -GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tydzek 2 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Pewnie że na tak Goscio dużo ogarnięty wszystko spełnia czemu by nie dać szansy non stop na servie siedzi wiem bo go widze bardzo czesto duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi