™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nick: Ho0liBiceps Wiek: 20 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: CS 1.6 ponieważ w cs go nie gram. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Hm jakieś 8lat z przerwami. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Jasne żę tak miałem swoją sieć wiec potrafię. Ile czasu poświęcasz forum?: Jakieś 2h dziennie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Grało się kiedyś żeby zobaczyć co to jest WH, AIM, ESP, SH. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak miałem warna za spam. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem własną sieć byłem tak że na paru innych sieciach w ub team. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Adrian mam 20lat mieszkam w Częstochowie interesuje się komputerami jak i grami, siłownia, piłka nożna (Hala Madrid) ogólnie jestem miłym spokojnym człowiekiem lubię rozmawiać poznawać nowych ludzi. Myślę że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na tak, masz odpowiedni staż, wiek, doświadczenie z amxbans, dopalaczami. Myślę, ze sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Za mała aktywność, jesteś bardzo rzadko, co widać np: teraz "Ostatnio 1:28", a w tym czasie już jest masa próśb o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi