™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nick: Ho0liBiceps Wiek: 20 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: CS 1.6 ponieważ w cs go nie gram. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Hm jakieś 8lat z przerwami. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Jasne żę tak miałem swoją sieć wiec potrafię. Ile czasu poświęcasz forum?: Jakieś 2h dziennie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Grało się kiedyś żeby zobaczyć co to jest WH, AIM, ESP, SH. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak miałem warna za spam. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem własną sieć byłem tak że na paru innych sieciach w ub team. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Adrian mam 20lat mieszkam w Częstochowie interesuje się komputerami jak i grami, siłownia, piłka nożna (Hala Madrid) ogólnie jestem miłym spokojnym człowiekiem lubię rozmawiać poznawać nowych ludzi. Myślę że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na tak, masz odpowiedni staż, wiek, doświadczenie z amxbans, dopalaczami. Myślę, ze sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Za mała aktywność, jesteś bardzo rzadko, co widać np: teraz "Ostatnio 1:28", a w tym czasie już jest masa próśb o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi