Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Żeby nie było nieporozumień. Niejednokrotnie upominałam o zachowanie kultury, z którą trochę ostatnią szwankowało, ale przymykałam na to oko. Po skargach od graczy sprawdziłam logi, w których na y@ między innymi były zdania: "to gz jak kompa rozjebales" "Japa cwelu" "zapierdalaj a nie" "zjebal pake" A to tylko z jednego dnia. Widać upomnienia nic nie dają, więc z dniem dzisiejszym zabieram admina. Nie wnikam w pisanie na u@, ale y@ nie służy do wyzywania innych graczy, przeklinania czy też do pogawędek, których nie będę wklejać. Po takim stażu nie spodziewałabym się takiego zachowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi