CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Siema, byłbym za tym aby jak najbardziej się pozbyć tego syfu Nie wiem jak innym ale mi odpiera duuużo fps. Nie jest to przyjemne, muszę grać na deaglu I tak sobie robie bh, uradowany, że się rozpędziłem a tu jeb, TT wpisuje /free, broń zmienia mi się na nóż i skin VIP'a i zaczyna mi tak lagować, że muszę zmienić broń bo grać nie idzie Czy jest to potrzebne? Uważam, że nie. Czekam na wypowiedzi ;p EDIT: No to można zrobic głosowanie czy usunąc to czy nie.. I wtedy by sie okazało czy ma zostac czy nie. No po to jest ten post aby osądzić czy ma zostać czy niepotrzebnie zżera fps więc do wywalenia. Edytowane 12 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk T-VIRUS 13 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zależy innym to sie podoba, a innym nie :c, ale mi się również nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) No to można zrobic głosowanie czy usunąc to czy nie.. I wtedy by sie okazało czy ma zostac czy nie. Edytowane 12 Lutego 2015 przez aver_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Powiem tak , serwer stał się totalną porażką po tym resecie klas , jest bardzo ciezko nabic , lvl , zadnej rzpyjemnosci z gry nie ma , nie mozna porobic sb fajnego , szybkiego bh , tak jak robiło się to na tamtych klasach , Jestem za tym , aby dac starsza wersje klas. ( TO MOJE ZDANIE ) Edytowane 12 Lutego 2015 przez OsamaLWG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ale temat dotyczy skinów ;x. Też jestem za ich usunięciem. Ale modele noża zostawić. Okropnie od czasu dodania ich mi laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przecież jest komenda /modele moi drodzy ;d wystarczy wpisać i skin zmienia się na normalny ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tylko mi ona nie działa ;-;, czasem jak "q" wcisnę to mi znika skin xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie da rady wrócić do starej wersji deathruna? Była o niebo lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Osama tutaj hejtuj starą wersję http://forum.cs-classic.pl/topic/31066-wersja-alpha-nowego-sezonu/#entry187334 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjaśnione: /modele Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi