Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam wszystkich, otóż jak każdy za pewne już wie, straciłem admina, ale walić to, nie jest to głównym tematem mojego post'a, a więc przejdę od razu do rzeczy. Po tym jak Euphemia odebrała mi admina straciłem vip'a którego miałem na jakieś 2 - 3 miechy (vip'y z resetów), ja się pytam jakim cudem? I czy odzyskam je? Bo szczerze jeżeli będę musiał od nowa wbijać na vip'a to GG, po za tym mam jeszcze rezerwacje nicku czy byle jaki pajac (aka mój fan, bo jest ich wielu) będzie mógł wejść na mój nick i zapieprzać na SH jak było w przypadku FiFI'ego? Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji, i przywrócenie mi vip'ów bo to są "jakieś kpiny", tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dobrze, że przypomniałeś. Vipa dodam jak będę na komputerze. Mój błąd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A co z rezerwacją nick'u? straciłem ją też? po za tym po cholerę czepiałaś się vip'ów... p.s Jeśli straciłem rezerwacje nick'u to ustaw ją na hasło które było, żebyś znowu nie popełniła jakiegoś "błędu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi