™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Siema mam pytanie czy na tych parametrach pogram w cs go ? Procesor: Intel ® Pentium ® CPU B960 @ 2.20GHz 2.20GHz Pamięć Ram: 3GB Karta Graficzna: Intel ® HD Graphics Family Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Spokojnie będzie działał. Mi chodzi na 2 kompach z czego jeden ma 1,75GHz, 1gb ram ( kartę graficzną ma nową ) i win xp. Cs na nim chodzi bez żadnych lagow tylko mapy się ładują od 30 sec do półtorej minuty (nie jest to jakimś wielkim problemem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Polecam ci ta strone tu sobie sprawdzisz kazda gry czy ci pojdziehttp://www.systemrequirementslab.com/cyri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Polecam ci ta strone tu sobie sprawdzisz kazda gry czy ci pojdzie http://www.systemrequirementslab.com/cyri A ja mam mieszane uczucia do tej strony. Wiele razy się nie sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ale chodzić to może i będzie ale czy pogram nie chce grać na 30 fpsach. chociaż 60 żeby było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Ja przy odpowiednich komendach i programie Razer Game Booster łapie po 80-100 fps więc spokojnie @down tak tak.. Przy nowszych wersjach mi nie śmigało tak dobrze wiec zmieniłem na starsze ;D Edytowane 12 Lutego 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli chcesz używać programu razer to starsze wersje bo te nowe to bardzo dużo ramu ciągną. No i masz słabą karte graficzną lecz powinno chodzić jakoś. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dobra zamek nie pogra się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A ja mam pytanie czy na takiej specyfikacji bede mogl komfortowo pograc? Niestety nie moge znalezc informacji jak ta karta wspolpracuje z CSGO oraz martwi mnie procesor. procesor: Intel® Core™2 Duo (2.13 GHz, 3MB cache) wielkość pamięci RAM: 4 GB karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600M GS 1024mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Mamy bardzo podobne kompy ( ta sama karta graficzna, procesor bardzo podobny, tylko masz więcej ramu ). Wydaje mi się, że na spokojnie Ci csgo pójdzie ale jak nie chcesz ryzykować wczesnego kupna to poproś jakiegoś znajomego, żeby udostępnił Ci swoją bibliotekę gier ze steam ( musi posiadać cs go ) i będziesz mógł zainstalować csa i sprawdzić czy będzie dobrze działać ( nie będziesz mógł grać na serwerach ale na botach spokojnie wszystko sprawdzisz . Jak coś to ja bez problemu mogę udostępnić swoją bibliotekę steam. Edytowane 14 Lutego 2015 przez rewoX* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dziekuje Ci za szybka odpowiedz. Mam okazje tanio kupic laptopa z taka specyfikacja, popytam jeszcze i mysle, ze w marcu bedzie juz u mnie, tak wiec napewno sie odezwe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na tych parametrach co napisałeś w poście, nie ma problemu, oczywiście że pograsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi