Fresh15 119 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) 1. Twój nick: Fresh 2. Osoba łamiąca regulamin: Umcia Gumcia 3. Adres IP/SID podejrzanego (amx_ip): --- 4. Data i godzina zdarzenia: 5. Dowody (screeny, demko): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=138913 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=145727 6.Opis sytuacji: zbanowal gracza za sh na 3 godziny. A drugi ban jest nieregulaminowy. Ban za wyjscie poza strefe jest na 3 h a nie na 30 minut. 7. Kara jaką proponujesz: pouczenie Miałem pisać skarge dlatego że Umcia zbanował gracza za wyjście poza strefe tt na 30 minut ale niestety tego bana nie znalazłem w amxbans. Nie wiem czy to tylko u mnie tak jest czy co. Gdy oglądam bany Umci w amxbans (szukaj --> admin) jest ich tylko 30 coś i tego bana za wyjście poza strefe nie ma. Po długim szukaniu znalazlem.(szukaj --->data) @edit. Na mapie deathrun_dust201 (na tej mapie dostał bana) jak się dojdzie do tt są dwa razy drzwi i on wyszedł i kampił koło tych pierwszych drzwi. Według mnie to nie było wyjście na chwilę. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Fresh. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) No racja widać, że to błąd Umci :/. Mogła zgłosić to jak najszybciej Opiekunowi i to załatwić :/. Może i tak zrobiła ;d. Umcia posiada już (chyba 2) pouczenia ;c, widać, że błąd ewidentnie jest popełniony przez UmcieGumcie . Fajnie, że sprawdzasz czasem amx_bans ( mogło być również tak, że on na chwile uciekł za strefę i dała mu "Pouczenie" w formie bana ). Moim zdaniem skarga słuszna, Jestem za pouczeniem ! @Fresh Dokładnie no to było tak jakby "celowe" ale mogło być tak jak napisałem w nawiasie Niebieski kolor , @Fresh No, no racja Fresh to, to było raczej "specjalne" Edytowane 13 Lutego 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No widać że sie umcia popełnił błąd jestem za upomnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Każdem zdarza się popełnac błedy , Umcia to tez człowiek , nie jest ideałem , bo ideałów nie ma . Skarga po częśći słuszna Poprostu się pomylił i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No nie wiem czy się pomylił. W amxmodmenu gdy wybiera się czas bana jest tak (piszę z pamięci): 1. Ban na 5 minut. 2. Ban na 30 minut. 3. Ban na 1h. 4. Ban na 3h. 5. Ban na 1 dzień. 6. Ban na tydzień 7. Perm. On miał wcisnąć przycisk 4 podczas banowania a on wcisnął klawisz 2. Pomylić się o jeden rzycisk, rozumiem ale pomylić się o dwa klawisze to już jest coś nie teges. Czyli to nie była pomyłka. On go zbanował celowo na 30 minut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 @Fresh. ty tez ze 100% pewnością pomyliłeś więc można mu to odpuścić tak jak powiedział OsamaLWG nikt nie jest idealny a Umcia z pewnością nie zrobił tego specjalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Macie jeszcze jeden (stary ban): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=137933 Jak widać to nie jest pierwszy taki ban. @edit. I jeszcze te: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=140625 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=140545 Edytowane 13 Lutego 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Czekam na wypowiedź UmciGumci 24h. Bez wytłumaczenia wyciągnę konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nie było zrobione to specjalnie, a przez pomyłkę, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Skarga. przyjęta, Jest to twoje ostatnie ostrzeżenie. Przy kolejnej skardze tu bądź na GG wylecisz, więc lepiej się postaraj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi