Klon 4 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 1. Nick: Klon 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie, lecz w dalszym ciągu staram się zgłębiać wiedzę o SMX. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak, lecz dopiero pod koniec lutego. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Klon/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc tak: mam 16 lat, mieszkam w Koluszkach.Jestem kulturalny. Zawsze staram się przestrzegać zasad. Chcę zostać adminem ponieważ: często widzę jak VIP'y za dużo sobie pozwalają i robią co chcą: przeklinają, skracają, siegają po broń na olda, oraz bugują mapy. Z racji, że VIP'y czują się jak bogowie i wydaje im się, że nic im nie grozi, to na stanowisku szarego gracza pozostaje mi tylko zrobić parę screenshotów i wysłać do admina. Głównie chcę zaprowadzić porządek na serwerze, również często występuje bałagan na voice chacie (najczęściej gracze bez mutacji wydzierający się w niebogłosy). 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:70527867 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h w dni wolne, lecz w tygodniu dosyć niereguralnie wchodzę na serwer, gdyż spowodowane jest to najczęściej nauką. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: w godzinach 18-22 weekendy: 11-2 w nocy. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Gram od końca grudnia 2013 roku, aktualnie mam około 1100 przegranych godzin. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem adminem na małym serwerze(luty 2014) głównie kickowałem tylko afk'ów, bo w sumie nic innego nie było do zrobienia, do czasu kiedy CS:GO bardziej się rozpowszechnił, niestety sewer upadł, ponieważ od dłuższego czasu stał zupełnie pusty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Spoko koleś, da się z nim pogadać, ogarnięty, miły, zna regulamin, mikro, kultura. Minus za posty, ale jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostMeister 1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 TAK - Dużo przegrane na serwerze - Da się z nim pogadać - Kultura - Zna regulamin - Dobry materiał na admina Mogę się tylko przyczepić do ilości postów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Na tak. Ogarnięty, koleżeński, nie dostaje skarg na niego. Posty pewnie nadrobi jak będzie adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi