NexT. 315 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam Mam pewną propozycję ,by dodać do działu GTA "Subfora" (czy jak tam to się nazywa) Poradnik . Myślę że przez to dział GTA będzie wyglądał estetyczniej, no i to by ułatwiło sprawę np.jak ktoś szuka poradników na temat GTA to szybciej by znalazł taki temat z poradnikami,niż w ogólne o GTA . Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej PROPOZYCJ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Już z Karolem załatwiłem tą sprawę. Bedzie Serwer / Poradniki Do zamknięcia Edytowane 13 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi