neska. 3 198 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Nick na forum: Fantasia ♥Wiek: 16Staż na Forum: Ponad 2 lataDoświadczenie jako Grafik: JestProgram w jakim pracujesz: PS CS6Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Zacznę od tego, że może i jest parę grafików, ale nie każdy chce wykonywać zlecenia, czego wgl. nie rozumiem. Nie uważam się za jakiegoś eksperta w tej dziedzinie, ale uważam, że moje prace są na tyle dobre, by móc dołączyć do grona grafików. Staram się wykonywać każde zlecenie, a użytkownicy z moich prac są raczej zadowoleni.Kila przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: Nie będę dawać linków, ale wystarczy spojrzeć w zlecenia. @SIWY niestety z powodu spraw osobistych musiałam zrezygnować, ale sprawy potoczyły się inaczej, więc mogłam wrócić. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Fantasia ♥ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Duże tak ode mnie. Fantasia robi bardzo piękne prace, większosci zlecen są wykonane przez nią lub miszaele. Na forum aktywność jest, i przede wszystkim jest bardzo miła. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak najbardziej na TAK, Twoje prace są jedne z najlepszych na forum. Bardzo mi się one podobają! Na pewno przyda się Twoja "pomocna ręka" grafika użytkownikom forum. Widać, że masz smykałkę do tego co robisz więc rób to dalej! Jeszczę raz jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak najbardziej na tak! Robi świetne prace i na pewno nadaje się na grafika. Wykonała już sporo zleceń bez rangi i chyba wszyscy byli zadowoleni. Jeszcze raz podkreślam ŚLICZNE PRACE. Oby więcej takich osób z dobrymi chęciami i dobrą wprawą. (Spójrzcie na moje sygny... Nic więcej nie powiem.) Wielkie TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 To po co rezygnowałaś z tego .. na 1,5 tygodnia Jasne że tak, jeden z najlepszych na sieci grafików (doświadczenie, staż, zawaliste prace no i ta reszta wymagań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na tak Moje zdanie: robisz zlecenia bez rangi, według mnie rangę powinnaś dostać bez pisania podania Zasłużyłaś. Prace masz bardzo efektowne, trafiają w me gusta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi