NajaranyWariat 4 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Od rana co 2 mapy wywala serwer;/ Proszę niech H@/Opiekun zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 -_- pisal ze to wina aktualizacji Valve i wszystkie serwery crashuja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Razem z pukawką udało mi się chyba naprawić ten problem Na DD2,FFA,COD, DM zrobiłem też aktualizację sourcemod do najnowszej wersji i skompilowałem prawie wszystkie pluginy.Przepraszam że tak długo musieliście czekać, ale jak wiadomo jestem tylko człowiekiem i musiałem to wszystko dokładnie sprawdzić/naprawić i dopiero potem wgrać. Jeżeli zauważysz jakieś problemy (głównie z pluginami), napisz nowy temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi