aver 1 488 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nick: aver_Wiek: 16Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans 1.6Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Będzie już dobre z 4 lata.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?: Niestety nie obsługiwałem jeszcze, ale z tego co mi wiadomo to jest on bardzo prosty w obsłudze. Jesli bym czegos nie wiedział to napewno zasięgne pomocy u osoby która dobrze się na tym zna. Ile czasu poświęcasz forum?: Wystarczająco dużo, bo dostęp do forum mam poprzez telefon. Równiez w szkole mamy komputer, wiec w kazdej chwili moge wejsc. Noi zawsze u siebie po szkole wchodze na komputer. Można by powiedziec że dostep do forum mam cały czas. Zreszta niektorzy moga potwierdzic moją aktywnosc na forum a przeważnie na sb. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kilka tygodni temu pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się urzyc aimbota. I bardzo teraz tego załuję.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na forum warn, i ten ostatni ban na serwerze.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie bardzo.Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Mateusz mam 16 lat, interesuję sie sportem, chodze na treningi piłki nożej w każdy piątek (akurat teraz przez okres feri nie chodziłem bo chorowałem) oraz gram w szkolnej dryżynie. Z wami jestem już tutaj od kwietnia 2014, miałem tutaj przyjemność adminować (Niestety potem musiałem zrobic sobie przerwe bo szkola a m.in testy pod koniec 3 klasy gimnazjum oraz sprawy rodzinne), mam wysoką kulturę osobistą. UBteam w zasadzie jest tylko 2 (natalja i Omega).Znam się na rzeczy wiem co robię jestem na tyle kompetentny i potrafię odróżnić gracza od HaxaJesli dostałbym taka szanse to napewno przyspieszył dawanie Unbanów/Banów graczom, i wspomógłbym prace innych Ubteam.Tak wiec oceniajcie.Wiem że dużo osób zmieniło o mnie zdanie od kad dostałem bana za aima, ale niech się dzieje wola boża.Co najmniej 5 dni spędzonych na froum +Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum +/-Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) +Dużej aktywności w życiu forum + (To moge zapewnic w 100 %)Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum +Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących sprawdzania cziterów (osób korzystających ze wspomagaczy) +Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków UbTeam + Moge równiez i przejsc próbne testy, niech sie ktos zgłosi do mnie wysle mi pare demek oraz ss'ów i możecie mnie sprawdzic, jesli zawale coś to odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Masz bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=142661, więc nie masz szans na UbTeam cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi