aver 1 488 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nick: aver_Wiek: 16Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans 1.6Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Będzie już dobre z 4 lata.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?: Niestety nie obsługiwałem jeszcze, ale z tego co mi wiadomo to jest on bardzo prosty w obsłudze. Jesli bym czegos nie wiedział to napewno zasięgne pomocy u osoby która dobrze się na tym zna. Ile czasu poświęcasz forum?: Wystarczająco dużo, bo dostęp do forum mam poprzez telefon. Równiez w szkole mamy komputer, wiec w kazdej chwili moge wejsc. Noi zawsze u siebie po szkole wchodze na komputer. Można by powiedziec że dostep do forum mam cały czas. Zreszta niektorzy moga potwierdzic moją aktywnosc na forum a przeważnie na sb. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kilka tygodni temu pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się urzyc aimbota. I bardzo teraz tego załuję.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na forum warn, i ten ostatni ban na serwerze.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie bardzo.Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Mateusz mam 16 lat, interesuję sie sportem, chodze na treningi piłki nożej w każdy piątek (akurat teraz przez okres feri nie chodziłem bo chorowałem) oraz gram w szkolnej dryżynie. Z wami jestem już tutaj od kwietnia 2014, miałem tutaj przyjemność adminować (Niestety potem musiałem zrobic sobie przerwe bo szkola a m.in testy pod koniec 3 klasy gimnazjum oraz sprawy rodzinne), mam wysoką kulturę osobistą. UBteam w zasadzie jest tylko 2 (natalja i Omega).Znam się na rzeczy wiem co robię jestem na tyle kompetentny i potrafię odróżnić gracza od HaxaJesli dostałbym taka szanse to napewno przyspieszył dawanie Unbanów/Banów graczom, i wspomógłbym prace innych Ubteam.Tak wiec oceniajcie.Wiem że dużo osób zmieniło o mnie zdanie od kad dostałem bana za aima, ale niech się dzieje wola boża.Co najmniej 5 dni spędzonych na froum +Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum +/-Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) +Dużej aktywności w życiu forum + (To moge zapewnic w 100 %)Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum +Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących sprawdzania cziterów (osób korzystających ze wspomagaczy) +Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków UbTeam + Moge równiez i przejsc próbne testy, niech sie ktos zgłosi do mnie wysle mi pare demek oraz ss'ów i możecie mnie sprawdzic, jesli zawale coś to odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Masz bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=142661, więc nie masz szans na UbTeam cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi