TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Nick: TPS!Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 108[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) TPS![AMXBans] Reason : ' Podszywka '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 14264760 '[AMXBans] =============================================== Serwer: #1[RESET 04.01][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (de_train)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=146080 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Gram sobie na mapie najprawdopodomniej de_train i wyrzuciło mnie z serwera , zaraz po tym wszedłem an serwer i miałem nick (1)TPS! , i dostałem bana od Admina Buu! za podszywke . Edytowane 13 Lutego 2015 przez TPS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Daj wycinek z konsoli i link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 zapomniałem , że bez IP miało być , mam zmienic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wejdz na serwer i cie wyrzuci. Otwórz konsole i skopiuj wycinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Załączyłem juz to chyba do UB ale dajesz jecze raz tutaj: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 110[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) TPS![AMXBans] Reason : ' Podszywka '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 14264760 '[AMXBans] Your IP : ' 83.29.226.141 '[AMXBans] ===============================================R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/accumulationrt.tgaKicked : You are BANNED. Check y Edytowane 13 Lutego 2015 przez Omega * No bo edytowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Jakieś wyjaśnienie dasz? Zero wyjaśnienia odnośnie bana = zamknięcie tematu Edytowane 13 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak edytowałem , bo "natalja" kazała wpisac mi link do bana i wycinke z konsoli to dlatego edytowałem , a już sie wszystko zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Napisze wyjaśnienie bo nie wiedzialem , ze trzeb anapisac , zarz edytuje post i napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Gram sobie na mapie najprawdopodomniej de_train i wyrzuciło mnie z serwera , zaraz po tym wszedłem an serwer i miałem nick (1)TPS! , i dostałem bana od Admina Buu! za podszywke . Napisałem an UB i tutaj tez wklejam bo nie wiem czy o to chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Czekam na wypowiedz admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A ja mam pisac do niego czy wy sie tym zajmiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wypowiedział sie admin Buu! w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Witam.Wbiłem na serwer i zauważyłem nick: TPS! oraz (1)TPS! Nie raz już się ktoś próbował podszyć- najpierw ktoś pod Upadłego, później Squbanego i obraj dostali bana za podszywki.Pomyślałem, że to kolejna podszywka, więc dałem bana.Ten podszywany "TPS!" grał nadal i pewnie miał dobry ubaw, że to nie on dostał bana.Z góry przepraszam, proszę o odbanowanie gracza.Pozdrawiam Buu.!@Siwy Dzięki za rade, zapamiętam sobie Edytowane 13 Lutego 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przepraszam za post, czasami zdarza się tak że przy rozłączeniu z internetem jeszcze jest taki bot z naszym nickiem i ip na serwerze, i może się tak trzymać do minuty, a gdy wejdziesz spowrotem na serwer i gdy jest ten twój bot, to ip , nick , sid taki sam. Na przyszłość przed zbanowaniem użyj amx_who < i porównaj dane, czy to aby na pewno nie jego ip 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TPS! 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bede mógł juz wejsc na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak już możesz wejść na serwer UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi