WyB0R0w4 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nick: WyB0R0w4Link do SS: http://www73.zippyshare.com/v/L3GZAanD/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:20279136' Serwer: FFA/BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=146141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Proszę o obejrzenie demka z mapy de_westwood Jak wejdzie kubaaa to znim pogadam i rozpisze akcje Wszystko rozpoczyna się od 7;50 gracz jest zainteresowany budynkiem na przeciwko a tam był Bloody Weed , następnie gdy matt przebiegł z kolegą na 2 strone patrzył się ciągle w stronę respa tt na chwile odwrócił się i zaraz znów popatrzył i akurat wszedł matt nie wiem jakie ten gracz ma słuchawki że on to wszystko słyszy bo akurat mi wszystkie kroki sie zlewają. Wyborowej należy się ub bo akcji jest dość mało gdyż jest 1 i twa ok 1 minuty Przepraszam za całe zamieszanie Proszę o ub dla gracza i przepraszam Wyborową za taki długi czas oczekiwania na ub Pozdrawiam Wyborowa nie pasuje ci coś? ub team ma 24 godziny Edytowane 13 Lutego 2015 przez deadangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Proszę o obejrzenie demka z mapy de_westwood Jak wejdzie kubaaa to znim pogadam i rozpisze akcje Czyli proszę rozpisać demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyB0R0w4 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Długo jeszcze trzeba czekać na rozpisanie demka, które jest ?? Wszystko rozpoczyna się od 7;50 gracz jest zainteresowany budynkiem na przeciwko a tam był Bloody Weed , następnie gdy matt przebiegł z kolegą na 2 strone patrzył się ciągle w stronę respa tt na chwile odwrócił się i zaraz znów popatrzył i akurat wszedł matt nie wiem jakie ten gracz ma słuchawki że on to wszystko słyszy bo akurat mi wszystkie kroki sie zlewają. Masakra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi