CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Siemaa, tym razem inny temat. Na obrazku widać, że we wzorze znajduje się punkt pomocy z instruktarzami jak złożyć prosbę o UB. Zauważyłem, że niestety sposób w jaki zrobiono odnośniki do tych linków działa jedynie już po dodaniu postu zaś w wersji do edycji(takiej): Po prostu nie da się w nie kliknąć więc nie przenoszą nas do naszego tematu, da się innym sposobem wejść w te ukryte linki ale ja staram się reprezentować tych, którzy nie są na tyle bystrzy Tak wiec według mnie pomimo iż dopisek straci swoją estetykę to jedynym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest normalne wklejenie linków w sposób taki jaki ja mam w sygnaturze, bez ukrywania linków za słowami ;3 Edytowane 13 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 13 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dla mnie styl biały jest priorytetem, on jest wizytówką forum, więc nie zmienię czcionki pod czarną wersję, ponieważ wtedy będzie gorzej wyglądać na białym. Wszystko co jest robione na forum, jest robione pod styl biały, czarny to tylko dodatek dla osób, którym przeszkadza wersja biała (np: jest za jasny i w nocy przeszkadza). Nie dodam tego w postaci linku bo wygląda to brzydko i w automatycznym wzorze się to psuje, nie tworzy całego linku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) -_- kurcze nie zrozumiałeś mnie Mi nie chodzi o estetykę! Mi chodzi o to, że te linki nie działają gdy ktoś pisze post, dopiero jak doda post może sobie w nie kliknąć. A właśnie chodzi o to aby korzystać z tych linków w trakcie psiania prośby o UB a nie po napisaniu. Dlatego chciałem, żebyś dodał je w postaci linków aby ludzie pisząc post mogli wejść w dany link(aktualnie nie mogą bez skomplikowanego sposobu). @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ EDIT: No to pozostaje jedynie opcja aby wstawić link aby mogli sobie skopiować ale tego nie chcesz bo jest nieestetyczne więc nic nie zrobimy. Temat zamykam Edytowane 13 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Nie na niego tylko w niego* // -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak możliwości rozwiązania problemu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi