HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 1. Nick: HiszpanskiTorreador 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6.5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HiszpanskiTorreador/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dawid mam 16 lat interesuje się piłką nożną dziewczynami hihi xd i lubie słuchać muzyki. Myślę że mógłbym zostać adminem ponieważ często gram staram się byc kulturalny znam ortografię, staram się ze wszystkimi jakoś dogadać, może moja historia banow nie jest zbyt ciekawa ale napewno z czasem się to poprawi 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze 15-22 weekend moge bardzo czesto wchodzic od samego rana do wieczora chyba ze jakiś mecz lub turniej będę mieć 12. Staż w grze counter strike 1.6. 2 lata około 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRoGaLX 0 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 No powiem ci kulture masz ale trochę mały staż i te Amx albo pisz 6 albo 5 ale jestem na TAK zioom! -często widze cie na serwie -aktywność -kultura osobista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Ja jestem na NIE, -narazie nie istniejesz w życiu społecznym tej sieci, troszkę się uaktywniłeś bo trzeba mieć 10 postów -Tak patrzę na twój GT i wnioskuję, że masz ferie bo twoja aktywność wzrosła na przestrzeni lutego, zaś wcześniej była niska. Więc co będzie jak się skończą ferie? -Historia banów to porażka. Co chwilę łamiesz regulamin tymi samymi sposobami! Nie nauczysz się? TXT, skracanie, duch, kultura... Ja dostałem na tej sieci 2 bany, jeden za skracanie, drugi za ping. Obydwa 23 kwietnia, od tej pory żadnego bana, da się? Da się. Kontrastując z użytkownikiem nade mną: -mała aktywność na forum, od 22 grudnia napisałeś 10 postów -kultura także pozostawia do życzenia wg. AMXBans Edytowane 14 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na razie jestem na Nie. Twoja historia banów ... Porażka jak to napisał Kolega wyżej . Staraj się już nie łamać regulaminu, lecz łapać oraz zgłaszać osoby łamiące regulamin. Aktywność na forum też jest słaba :/. 8h to troszkę mało :c, ale jest do nadrobienia Popraw lekko kulturę jeszcze i będzie okej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HabaS:) 2 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jestem na NIE : - Mała aktywność na forum - Słabe GT - Ilość banów - Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jestem na NIE: -Strasznie mała aktywność na forum -Słabe GT -Bardzo dużo banów -AMX słabe ale szybko się go uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi