Hefajstos 7 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Siema jestem Szymon i gram na serwerze COD MOD 350 lvl pod nickiem {G}amb!T KaT P0Gr0mCa SzMaT może kojarzycie może nie. Sprawa wygląda tak że wnioskuje za usunięciem klasy kucacz z powodu iż osoby grające nią głównię kampią i nie wykonują celów mapy na której obecnie się znajdują i w ten spsub irytują wielu graczy między innymi mnie. Jeśli popierasz mój wniosek o usunięcie klasy "Kucacz" podpisz się pod tym postem. Dzięki za poświęcony czas i pozdrawima {G}amb!T PS. Jeśli nie jest to odpowiedni dział proszę o przeniesienie. EDIT do Buu.!1 Admini nie reagują jak do nich pisze. 2 Jest to dobry dział bo trzeba to przedyskutować i podjąć odpowiednią decyzje. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Hefajstos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UchoRonE 1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jestem za.. drażnią mnie ludzie grający tą klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Po 1.Nie ten dział. http://forum.cs-classic.pl/topic/26772-cod-350-reset-propozycje-itd/page-43 Po 2.Moim zdaniem ta klasa powinna zostać. Jeżeli widzisz osobę kampiącą pisz do admina- U@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Zacznijmy od tego ze gracze z ta klasą są 24/7 a admini nie więc do kogo mamy sie zwracać ? Także jestem za usunięciem . Edytowane 14 Lutego 2015 przez DrEsIaRz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę pisać w odpowiednim dziale Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi